Fekk pris: Bjørg Taraldlien Hopland og Kim Akerø Hopland. Innovasjon Norge Nå har Bjørg og Kim fått endå ein pris: – Utnyttar beiteressursane til å produsere sau- og lammekjøtt av høg kvalitet Øystein Øygarden Redaktør Publisert 21.10.2022 - 13:31 Sist oppdatert 24.10.2022 - 08:11 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Vel korleis du vil lesa oss! 5 veker - 5 kr Deretter 189 per månad Inga binding KJØP Sjå fleire tilbod her Sjå meir Allerede abonnent? Logg inn her ✕ natur og miljø landbruk næringsliv arbeidsliv plantar og dyr Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
– «Nokon» arbeider for å gjera utmarka vår om til såkalla «intakt økosystem» med jerv og fullt av turistar
Elin er bibliotekaren som bidreg til å fylle hyllene. Snart blir det både barnebok og drapsmysterium – og eit hemmeleg historisk prosjekt
For 63 år sidan kom familien for fyrste gong til kulturskatten i Skorigrendi. Fredag gjev Bjørg bort heile garden
Frå neste veke blir det eigen tingrett i Øvre Telemark. Morten blir leiar. – Eit nytt og viktig kapittel