Kjøkkensjef på Straand hotel: Gintautas Mikelskas Tone Tveit – Eg trur at gjestene kjenner at maten smakar betre og annleis når dei får høyre at den er frå lokale produsentar Tone Tveit Tone Tveit Tone Tveit Journalist og redaksjonsleiar Publisert 23.12.2020 - 07:15 Sist oppdatert 23.12.2020 - 15:18 Vel korleis du vil lesa oss! 5 veker - 5 kr Deretter 189 per månad Inga binding KJØP Allerede abonnent? Logg inn her reportasjar vrådal arbeidsliv portrettet
Etter mange år i København bestemte May-Britt seg for å flytte tilbake. – Eg har sakna ein stad der eg kjenner meg ordentleg heime
Tobias voks opp hos besteforeldra og interesserte seg tidleg for politikk. – Det var kampen for rettferd som gjorde at eg engasjerte meg
Er ferdselforbodssone på Hardangervidda i visse øyremerkte område av omsyn til villreinen viktigare enn generell «omsynssone» for resten av Vidda?