Kakeringen: – Du må ha dekketallerken under, forklarar Britt og peikar den ut for tilretteleggar Kari Omdal Tveito.

Kakeringen justerer kursen: – Me vart for populære, rett og slett

– Kom og sjå på frysen vår, den er i eit bankkvelv, seier Britt Johnsen ivrig. Kring frysardøra er det sylinderforma stålopningar der tjukke stålstenger ein gong sikra kontantane til Fokus bank. No er det dei smakfulle skattane til Kakeringen som vert lagra her inne.

Publisert Sist oppdatert

– Eg er veldig glad i jobben min. Det er så mange koselege kolleger her og me har det så triveleg saman, fortel Britt.

Ho har jobba på Kakeringen nesten heilt frå starten. Det var i 2003 at Kvito starta med bakeri, og allereie året etter begynte Britt å jobbe som bakar. I 2006 starta dei også kafe, og i 2012 vart både bakeri og kafe samla i Sparbygget.

– Det nærmar seg 20 år på Kakeringen for deg. Trur du at det blir gullklokke på deg snart?

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker - 5 kr

Deretter 189 per månad

Inga binding

KJØP

Sjå fleire tilbod her


Sjå meir

Powered by Labrador CMS