annonse

Doblar brødproduksjonen i vinter

Fornøgde med jobben
Fornøgde med jobben: Audun Gåra (t.v.) og Kevin Olsen er glade for å vere i arbeid. Gåra trivst godt og har vore tilsett i nærare eit halvår, medan Olsen er på sin andre arbeidsdag i bakeriet. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)

+ Aasmundsen bakeri i Flatdal har fått i oppdrag å levere 5000 brød om dagen til Oslo fram til 20. februar. – Det betyr at me må auke talet på tilsette i haust, seier bakemeister og dagleg leiar Mogens Iversen.

  • Elisabeth Hagen Kvalem


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt komme med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lese det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame aksepterasr ikkje på vtb. Falske profilar blir utestengt. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterar.

annonse