Heidra: Ståle Lindheim frå Kviteseid IL er månadens frivillige for oktober i fotballkrinsen.

Ståle blei månadens frivillige

NFF Telemark overraska Ståle Lindheim frå Kviteseid med tittelen månadens frivillige for oktober.

Katrine Grindalen frå Edland er styremedlem i NFF Telemark. Ho tok turen til Høydalsmo, der Lindheim jobbar, for å overrekke utmerkinga. På førehand hadde ho fått heile skulen til å samle seg i gymsalen – utan at nokon visste kva som kom til å skje.

Ho siterte frå juryens grunngjeving:

Artikkelen held fram under annonsen.

«I dag er det en person dere her på skolen kjenner godt som skal påskjønnes for sin frivillighet i klubben sin. Det sies om personen at han er en god veileder, engasjert, flink til å involvere andre, trygg, tilgjengelig, omgjengelig, hyggelig og trivelig gutt.

Han er trenerveileder i Kviteseid IL Fotball og han sørger for at klubben har et tilbud med åpen hall hver onsdag vinterstid. Han er trener for lag hvert år og var blant annet initiativtaker til lokal cup i sommer da fotballskolen i Vrådal ble avlyst. Det er kort og godt flott å ha ham i klubben.

Månedens frivillig i oktober er Ståle Lindheim. Takk for den jobben du gjør i klubben din og for fotballen i Telemark. Dere er heldige som har Ståle i Kviteseid-fotballen.»

Som ein del av prisen får Lindheim blomar og eit gåvekort på 1000 kroner.

2022 er frivilligåret, og NFF Telemark ynskjer å setje fokus på alle som bidrar frivillig i små og store roller for å få fotballen til å rulle i krinsen.