Hekta på pizza: På Vrådalsdagen fekk Emil Fillingsnes endeleg dele sin pizzaglede med heimbygda.

Greidde ikkje halde tritt med køen utanfor Vrådal Pizza

På Vrådalsdagen kunne Emil Fillingsnes med hjelp frå gode vener servere mat frå sin eigen pop-opp-restaurant med namn Vrådal Pizza. – Draumen er å ha ein eigen matvogn, som kan stå ein dag her og ein dag der.

Publisert Sist oppdatert

Emil Fillingsnes, Sanne Hyldal, Jane Henriksen og Jan Petter Vala stod på frå morgon til kveld på Vrådalsdagen med å servere mat frå teltet med tittelen «Vrådal Pizza». Køen blei lang og ventetida lenger medan dei fire venene tok imot bestillingar frå folk som besøkte den årlege bygdedagen.

Norskprodusert mjøl og jordepletopping

Det var ein sliten kjøkensjef som sette seg ned på benken for å prate med VTB laurdag ettermiddag, men etter eit par «Emil?, Emil?, Emil!» frå matteltet var det inga nåde. Klokka 17 kom framleis pizzabestillingar inn.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker - 5 kr

Deretter 189 per månad

Inga binding

KJØP

Sjå fleire tilbod her


Sjå meir

Powered by Labrador CMS