annonse

Gro måtte finne ein rask og god måte å lage mat til svoltne barn mellom fjosstell, ysting og baking

Verksemd i vekst
Verksemd i vekst: Det er hektiske dagar for Gro Hommo på Lega gardsysteri og bakeri på Raundalen i Øyfjell. I helga fekk familieverksemda nye bevis på at dei lagar norsk lokalmat i særklasse. (Foto: Tone Tveit)
Fekk to nye merke
Fekk to nye merke: – Det har rett og slett teke litt av, seier Gro Hommo om produkta Lega produserer. Laurdag fekk verksemda Spesialitet-merke for både pizzabotnen og den kvite geitosten under eplefesten på Gvarv. (Foto: Camilla Berg Hansen, Matmerk)
Tynne
Tynne: I kvite papirposar blir dei tynne, takkesteikte pizzabotnane pakka klare for sal. (Foto: Tone Tveit)
: (Foto: )

+ Det har resultert i ein ny nisje for familieverksemda i Øyfjell. For 10 år sidan vart ideen om den takkesteikte pizzaen til Lega fødd – produktet som er ein av bestseljarane hos delikatessekolonialen Jakobs i Oslo, blir sendt som spesialbestilling til Svalbard denne veka og heidra med Spesialitet-merke for mat i helga.

Tone Tveit


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt komme med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lese det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame aksepterasr ikkje på vtb. Falske profilar blir utestengt. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterar.

annonse