Terje Nekstad.

Kjære Terje

Jeg husker deg som en sterk og veldig hyggelig mann.

Du var alltid tilstede på fotballtreningene og kampene vi hadde på Vrådal Stadion.

Noen ganger var du vikar for fotballtreningene. Da var det alltid harde treninger med sit-ups, push-ups og myyyyyyeeeee løping. Vi barna synes dette var litt kjedelig, men du var alltid ivrig på å lære oss å bli gode i fotball – og noen ganger hørte vi deg også banne litt fra sidelinjen, og det var kjempemoro.

Jeg tror du likte å løpe. Mamma sa en gang på idrettsdagen i Vrådal at du løp 60 meteren i crockssandaler og fikk den beste tiden av alle.

For 1 måned siden kjørte mamma, jeg og Sondre, broren min, innom deg og Bjørg på Lislekås. Vi hadde gått tom for strøm på monilen og måtte nødlade før vi kjørte videre. Når vi kom tok du pause fra vedkløvingen og gikk inn for å prate sammen med oss.. Vi pratet selvfølgelig om fotball og fotballtrening og vi ble der langt over 1 time før vi reiste videre. Dette er et godt minne å ta vare på.

På bursdagene til Tobias var du alltid til stede. En gang på Lislekås poppet du popcorn uten å ha lokket på kjelen, da ble det popcorn over hele plenen vi barna bare digget deg og synes du var en superkul mann!

Før jul laget alltid du og Bjørg julebord for alle barnehagebarn og elevene på Straumsnes oppvekstsenter. Dette var verdens beste julebord med hjemmelaget mat. Men, hvem skal nå lage julebord sammen med Bjørg, og hvem skal nå lage den beste lapskausen i Vrådal når du ikke er her mer?

Kjære Terje, vi skal ta vare på familien din. Jeg håper du får et fint liv i himmelen slik som du hadde på jorda.

Takk for meg.

Hilsen

Artikkelen held fram under annonsen.

Marte Straand, 10 år