annonse

– Overraskande mange unge som stemmer

Trur på auke
Trur på auke: Aase Venås (t.v) trur at me vil sjå ei auke i valdeltakinga i år. Ho og Karin Susanne Lauvstad opplever at mange fleire unge enn tidlegare har vore og stemt. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)
Viktig å ha tilboda
Viktig å ha tilboda: Det er viktig for meg kva partia står for i forhold til det å bu i distrikta, seier Inger Vibeke Snarteland. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)
Etter jobb
Etter jobb: Trine Elisabeth Jonassen var på jobb på Joker og skulle ut og stemme etter jobb. Ho meiner det er viktig å stemme på dei ho trur kan få gjennomslag for sjukeheim og skule. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)
Engasjert
Valdagen 2019 : Hanne Kåsen er meir enn gjennomsnitleg opptatt av politikk og står på Arbeiderpartiet si liste. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)
Flatdal
Flatdal: Sverre Haugsvold hadde stemt tidleg på valdagen og meiner det er viktig å gjere borgarplikta si. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)
Åmotsdal
Åmotsdal: Wenche Barstad fortel at ho denne gongen fekk ho hjelp av valgomaten til å ta avgjerda om kven ho skulle stemme på. Eivind Dyrland (f.v), Jane Kolsnes og Anne Bente Kasland Groven ser til at alt går føre seg som det skal i vallokalet. (Foto: Elisabeth Hagen Kvalem)

+ – Valdeltakinga i Seljord ser ut til å bli betre enn for fire år sidan, meiner Aase Venås som er ansvarleg i stemmelokala på Granvin. VTB har vore i Åmotsdal, Flatdal og Seljord og sjekka valstemninga. Alle me møtte med unntak av ein hadde stemt eller skulle stemme.

  • Elisabeth Hagen Kvalem


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt komme med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lese det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame aksepterasr ikkje på vtb. Falske profilar blir utestengt. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterar.

annonse