annonse

Olav Nordstoga (81) er eldst og Anne Snarteland (23) er yngst i kommunestyra i Vest-Telemark

Spent
Spent: Anne Snarteland er spent på korleis det blir å ha studiekvardag på Ås og vere lokalpolitikar i Fyresdal. (Foto: Geir Ufs)
Inn med blanda kjensler
Inn med blanda kjensler: Olav Nordstoga stod på 15. plass, men vart vald inn i kommunestyret likevel. (Foto: Randi Berdal Hagen)
Forventingar
Forventingar: Anne-Nora Oma Dahle tar snart til på sin femte periode i lokalpolitikken i Nissedal. Ho ser fram til å få fleire kvinnelege medrepresentantar i kommunestyret, og har forventingar til meir debatt. (Foto: Geir Ufs)
Generelle fakta

+ Olav Nordstoga er vald inn i Vinje kommunestyre og er med sine 81 år den eldste representanten i Vest-Telemark. Anne Snarteland stod på 21. plass, men fekk mange personrøyster og vart vald inn i kommunestyret i Fyresdal. Ho er 23 år og den yngste folkevalde i Vest-Telemark.

Kari Smeland


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt komme med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lese det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame aksepterasr ikkje på vtb. Falske profilar blir utestengt. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterar.

annonse